Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοκκίνισε» η εθνική Γυναικών

«Κοκκίνισε» η εθνική Γυναικών
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 15:39

Την ερχόμενη Τετάρτη (22/5) ξεκινάει την προετοιμασία της η εθνική πόλο των Γυναικών ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Γκουανζού (14-28 Ιουλίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, κάλεσε 22 αθλήτριες εκ των οποίων οι εννέα είναι από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο θα βρίσκονται οι Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Βάσω Πλευρίτου.

Όσον αφορά την υπόλοιπη αποστολή αποτελείται από τις Κοτσιώνη, Ξενάκη, Β. Διαμαντοπούλου, Ι. Χυδηριώτη, Ειρ. Νίνου, Ελληνιάδη, Μ. Πάτρα, Κότσια, Κοντονή, Αρχοντάκη, Αλκ. Μπενέκου, Τζούρκα και Πρωτοπαπά.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 10-9 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 10-9 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το ΝΟΒ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 και θέλει να πάρει προβάδισμα για τον τίτλο. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.

Σε prime time ο Ολυμπιακός!

Σε prime time ο Ολυμπιακός!

Τόσο ο προημιτελικός όσο και ο ημιτελικός στο Final-8 θα ξεκινήσουν στις 21:30, ενώ την ίδια ώρα είναι και ο τελικός του LEN Champions League.

Πανέτοιμος για το 1-0!

Πανέτοιμος για το 1-0!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 και θέλει να πάρει προβάδισμα για τον τίτλο. Live στις 19:00 στο gavros.gr.