Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε το μέταλλό μας, δεν το συνειδητοποιούσαμε ότι θα σταματήσει η Φιλιώ»

«Δείξαμε το μέταλλό μας, δεν το συνειδητοποιούσαμε ότι θα σταματήσει η Φιλιώ»
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 20:10

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη» βρέθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας με την γυναικεία ομάδα του Θρύλου, στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην απόφαση της Φιλιώς Μανωλιουδάκη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, στην ανατροπή και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στην ανωτερότητα που έδειξε ο Θρύλος σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά η Ελευθερία Πλευρίτου μίλησε:

Για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού:

«Παίξαμε δεκατρείς φορές φέτος κόντρα στη Βουλιαγμένη και μας κέρδισαν μόνο τις τρεις και είχαμε και μια ισοπαλία. Στο κύπελλο δεν ήταν η μέρα μας αλλά σε όλη τη χρονιά δείξαμε ότι είμαστε καλύτερες. Η βάση της ομάδας ήταν πολύ δυνατή. Δείξαμε το μέταλλο μας και πανηγυρίσαμε στο τέλος το πρωτάθλημα».

Για την αρχηγό Φιλιώ Μανωλιουδάκη:

«Είμαστε 8 χρόνια στον Ολυμπιακό και ήταν από τις καλύτερες αρχηγούς που έχουμε ζήσει στην μέχρι τώρα καριέρα μας. Μας ενέπνεε και μας οδηγούσε, είχε ψυχή και ήταν κοντά με όλες μικρές και μεγάλες. Τα λόγια δεν εκφράζουν τα συναισθήματα μας. Ξέραμε ότι θα σταματήσει αλλά δεν το συνειδητοποιούσαμε. Πριν από τα δύσκολα παιχνίδια πάντα μας μίλαγε και μας οδηγούσε».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Μετά τον 3ο τελικό ξέραμε ότι δεν έχουμε άλλη ευκαιρία να το διορθώσουμε. Δεν είχαμε περιθώριο λάθους και ήμασταν σίγουρες ότι θα κερδίσουμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε τη νίκη. Κάναμε την ανατροπή και πήραμε τον τίτλο μέσα στο σπίτι μας, στο καλύτερο φινάλε της χρονιάς».

Για τα πέναλτι:

«Τα πέναλτι φαίνονται πολύ εύκολα αλλά δεν είναι εύκολα. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Έχεις πιθανότητες να μπει, να πάει δοκάρι, να αποκρούσει ο τερματοφύλακας ή να βγει άουτ. Όταν χάνεις ένα πέναλτι που κρίνει πολλά αισθάνεσαι άσχημα και η στήριξη που έχεις από τους συναθλητές σου είναι πολύ σημαντική για να συνεχίσεις και να εκτελέσεις εκ νέου κρίσιμο πέναλτι. Αν νιώθεις έτοιμη το παίρνεις και εκτελείς».

Διαβάστε επίσης

Έκανε το πρώτο βήμα!

Έκανε το πρώτο βήμα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-9 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο και έκανε το 1-0 στη σειρά.

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε»

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου βρέθηκε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα πόλο των Γυναικών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 10-9 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 10-9 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το ΝΟΒ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 και θέλει να πάρει προβάδισμα για τον τίτλο. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.