Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για νέο «διπλό» στο Λαιμό

Έτοιμος για νέο «διπλό» στο Λαιμό
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 16:24

Να τελειώνει όσο το δυνατό νωρίτερα τη σειρά με τον ΝΟΒ θέλει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-0 στη σειρά στο Παπαστράτειο και τώρα θέλουν να συνεχίσουν και στον Λαιμό. Το απόγευμα της Πέμπτης (23/4, 19:00) στην έδρα της Βουλιαγμένης να κάνουν το 2-0 και το Σάββατο να σηκώσουν την κούπα του Πρωταθλητή στην έδρα τους, το κολυμβητήριο του Πειραιά.

Αυτός που περιμένει ο Θοδωρής Βλάχος είναι να δει την ομάδα του να έχει το μυαλό στο ματς και να μην χαλαρώσει σε κανένα σημείο. Να παίξει καλά από την αρχή, ούτως ώστε να φτάσει στο στόχο του. Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στη διάθεσή του, για τον δεύτερο τελικό, είναι οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Για το 2-0 στον Λαιμό!

Για το 2-0 στον Λαιμό!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα, Πέμπτη (23/5) βράδυ (Live στο gavros.gr/EPT Sports στις 19:00) την Βουλιαγμένη, εκτός έδρας, για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1…

«Με πάθος και καθαρό μυαλό»

«Με πάθος και καθαρό μυαλό»

Ο Μανώλης Μυλωνάκης αναφέρθηκε στον δεύτερο τελικό με τον ΝΟΒ και τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι «ερυθρόλευκοι».