Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το 2-0 στον Λαιμό!

Για το 2-0 στον Λαιμό!
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 08:08

Να «πνίξει» την Βουλιαγμένη στον Λαιμό θέλει απόψε, Πέμπτη (23/5) βράδυ (19:00) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Και αυτό, για να… τελειώνει όσο το δυνατόν νωρίτερα τη σειρά των τελικών.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Θρύλος αντιμετωπίζει (Live στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) τον ΝΟΒ στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1, με μοναδικό στόχο το «διπλό» και το 2-0 στη σειρά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-0 στο Παπαστράτειο και απόψε, θέλουν να πράξουν το ίδιο και στον Λαιμό. Ωστόσο, με… άλλο πρόσωπο. Ακόμα καλύτερο, ώστε να μην αφήσουν τον ΝΟΒ να πιστέψει ότι μπορεί να τους κοντράρει!

Οι Πειραιώτες στοχεύουν να κάνουν το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, ώστε να την σηκώσουν στην έδρα τους, το Σάββατο (25/5), στο κολυμβητήριο του Πειραιά, μαζί με τον κόσμο τους! Μια κούπα η οποία θα είναι 33η για τον «Βασιλιά» του ελληνικού πόλο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κόουτς Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του…

Διαβάστε επίσης