Ντουντούκα
Ο Πασαλίδης... απορούσε, για το τι έκανε στον Γκιλιέρμε! Απορούσε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παίρνει και πάλι το προβάδισμα και κάνει βήμα τίτλου

Παίρνει και πάλι το προβάδισμα και κάνει βήμα τίτλου
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 21:03

Το προβάδισμα στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο των Ανδρών θέλει να ξαναπάρει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (25/5, 17:30, ΕΡΤSportsHD) και έχουν ως μοναδικό στόχο να κάνουν το 2-1 στη σειρά προκειμένου να θέλουν μια ακόμα νίκη τη Δευτέρα (27/5, 19:00) στο Λαιμό ώστε να κατακτήσουν το 33ο πρωτάθλημα.

Ο Θοδωρής Βλάχος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έτσι έχει στη διάθεσή του όλους του τους αθλητές.

Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Παίρνει ξανά… κεφάλι στη σειρά!

Παίρνει ξανά… κεφάλι στη σειρά!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Παρασκευή (25/5, LIVE στις 17:30 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο τελικό της Α1…