Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πάλι προκλητικός ο Αφρουδάκης

Και πάλι προκλητικός ο Αφρουδάκης
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 19:20

Πάλι πήγαν να δυναμιτίσουν το κλίμα οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης βλέποντας ότι δεν μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό μέσα στην πισίνα.

Πιο συγκεκριμένα στον τρίτο τελικό της Α1 πόλο των Ανδρών στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, λίγο πριν το τέλος του ματς (για την ακρίβεια 5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη) ο Θοδωρής Βλάχος θέλησε να πάρει τάιμ άουτ προκειμένου να οργανώσει την τελευταία επίθεση της ομάδας του.

Εκείνη τη στιγμή ο πάγκος της Βουλιαγμένης έγινε έξαλλος, με τις εντονότερες διαμαρτυρίες να προέρχονται από τον Χρήστο Αφρουδάκη. Ο αρχηγός της Βουλιαγμένης ήταν προκλητικός σε όλη του στη στάση, ζητώντας τον λόγο από τον προπονητή του Ολυμπιακού σε πολύ έντονο ύφος. Μάλιστα υπήρξαν και «γαλλικά» τα οποία όχι απλά έπρεπε να οδηγήσουν στην αποβολή του πολίστα του ΝΟΒ, αλλά και την αναγραφή τους στο φύλλο αγώνα. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς στο Λαιμό.

Οι διαιτητές όμως έμειναν για μια ακόμα φορά απαθείς, χωρίς καν να κάνουν καταγραφή του γεγονότος. Παράλληλα ο Αφρουδάκης προκαλούσε και τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο Παπαστράτειο, χωρίς να γίνει ούτε μια σύσταση προς τον πολίστα της Βουλιαγμένης.

Τελικά που αποσκοπούν οι διαιτητές σε όλα αυτά;

Διαβάστε επίσης

Μία οικογένεια (pics)

Μία οικογένεια (pics)

Στο πλευρό της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου.

Ήταν επιβλητικός, το σηκώνει στο Λαιμό!

Ήταν επιβλητικός, το σηκώνει στο Λαιμό!

Ο Θρύλος ήταν σαρωτικός στο Παπαστράτειο, επικράτησε με 11-5 της Βουλιαγμένης και πλέον θέλει μια ακόμα νίκη προκειμένου να κατακτήσει το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.