Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στο Ανόβερο για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς»

«Στο Ανόβερο για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς»
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 01:00

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έμεινε ο Γιάννης Φουντούλης. Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στο Λαιμό τόνισε ότι οι εμφανίσεις του Θρύλου στα δύο τελευταία ματς σφράγισαν την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» ενώ πλέον εκείνος και οι συμπαίκτες του ρίχνουν όλο το βάρος στους αγώνες του Ανόβερο για το LEN Champions League.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Φουντούλης τόνισε:

«Μετά από μια ήττα και μια κακή εμφάνιση, η οποία μας ταρακούνησε, ο Ολυμπιακός αντέδρασε και ήρθαν οι δυο νίκες με καλύτερες εμφανίσεις που σφράγισαν την ανωτερότητα της ομάδας μας. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που το θέλαμε πάρα πολύ και πάμε την επόμενη εβδομάδα στο Αννόβερο, για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς ώστε να μείνουμε εκεί που φτάσαμε πέρυσι.

Είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος αλλά είμαστε Ολυμπιακός και ονειρευόμαστε. Όχι μόνο ονειρευόμαστε αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα ξανά καταφέρουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο, μόνο η Ρέκο το έχει καταφέρει να μείνει στην κορυφή δυο συνεχόμενες χρονιές, όμως ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική, τους παίκτες και το μέταλλο ώστε να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση».

Διαβάστε επίσης