Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με όλα τα «όπλα» στο Ανόβερο ο Θρύλος!

Με όλα τα «όπλα» στο Ανόβερο ο Θρύλος!
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 20:45

Για Ανόβερο θα «πετάξει» την Τρίτη (4/6) το πρωί (8:45) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Και αυτό, διότι θα συμμετάσχει για τέταρτη διαδοχική σεζόν στην τελική φάση του LEN Champions League, δηλαδή στο Final-8.

Με τους Πειραιώτες να στοχεύουν στο δεύτερο σερί (και τρίτο συνολικά) ευρωπαϊκό, μετά το περσινό που κατέκτησαν στην Γένοβα!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (6/6) το βράδυ (21:30) την Μπρέσια στον προημιτελικό του θεσμού, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον ημιτελικό. Εκεί, όπου αν τα καταφέρει κόντρα στην ιταλική ομάδα, θα παίξει με τον νικητή του Ανόβερο-Προ Ρέκο για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Το θετικό είναι, ότι ο Θρύλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να αποτελούν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος και Μάνος Ζερδεβάς…

Διαβάστε επίσης

«Τρεις ημέρες ακόμα» (pic)

«Τρεις ημέρες ακόμα» (pic)

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγώνων στο Final-8 του Ανόβερο με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει αρχικά την Μπρέσια.