Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!»

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!»
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 21:38

Ο ύμνος του Θρύλου λέει: «Έχεις δυναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινο σου κόσμο που δεν λυγά ποτέ…». Και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και με κάθε τρόπο!

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δίνουν δυναμικό «παρών» και στο Ανόβερο, για να στηρίξουν την ομαδάρα πόλο Ανδρών του Θρύλου στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του δεύτερου σερί και τρίτου συνολικά ευρωπαϊκού τροπαίου!

Οι ΓΑΥΡΟΙ, λοιπόν, βρέθηκαν στη γερμανική πόλη και, συγκεκριμένα, στο κολυμβητήριο «Stadionbad Hannover» για να παρακολουθήσουν τον τελευταίο προημιτελικό του Final-8 του LEN Champions League, μεταξύ του Πρωταθλητή Ευρώπης Θρύλου και της Μπρέσια από την Ιταλία. Και, μάλιστα, φώναξαν δυνατά: «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!».

Διαβάστε επίσης

Μάγκας Θρύλος, δύο βήματα από το ευρωπαϊκό!

Μάγκας Θρύλος, δύο βήματα από το ευρωπαϊκό!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός επικράτησε με 8-7 της Μπρέσια παίζοντας φανταστική άμυνα και πλέον κόντρα στην Προ Ρέκο, την Παρασκευή (07/06) στις 20:00, θα διεκδικήσει την πρόκριση του για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του LEN Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπρέσια 8-7 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπρέσια 8-7 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου αντιμετωπίζει στις 21:30 τους Ιταλούς για τον τελευταίο προημιτελικό του Final-8 του LEN Champions League στο Ανόβερο. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ Play 1.