Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με παίκτη παραπάνω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!» (pic)

«Με παίκτη παραπάνω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!» (pic)
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 23:54

Παντού κοντά στην αγαπημένη του ομάδα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο απέδειξε και την Πέμπτη (06/06), δίνοντας δυναμικό «παρών» στο Ανόβερο στον προημιτελικό των Πειραιωτών κόντρα στην Μπρέσια.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να δίνουν ώθηση στους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, όντες ο παίκτης παραπάνω για τους «ερυθρόλευκους», ώστε να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση με 8-7.

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με παίκτη παραπάνω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! Σας ευχαριστούμε».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????????‍♂️ Με παίκτη παραπάνω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! ????????????⚪???????? Σας ευχαριστούμε! ???????? #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #LENChampionsLeague #waterpolomen #LenFinalEight #F8Hannover2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

«Η γη πολύ μικρή…» (pic)

«Η γη πολύ μικρή…» (pic)

Φανταστικός και πάλι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών» στο Αννόβερο, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Champions League. Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 7.