Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

«Είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 00:21

Μεγάλη εμφάνιση, μία ακόμη, πραγματοποίησε στον προημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μπρέσια για το LEN Champions League ο Κωνσταντίνος Μουρίκης.

Ο φουνταριστός του Θρύλου με τα δύο γκολ που σημείωσε, αλλά κυρίως με τη φανταστική του άμυνα οδήγησε τους Πειραιώτες στη νίκη με 8-7 και στην πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν το φαβορί, την Προ Ρέκο.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος πολίστας των «ερυθρόλευκων», επισημαίνοντας ότι οι Πειραιώτες είναι ακόμη οι Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπήκαμε πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά την Μπρέσια στην αρχή του αγώνα. Νομίζω ότι εμφανιστήκαμε έτσι όπως έπρεπε. Με πολύ ενέργεια, και η άμυνα είναι αυτή που δίνει τις νίκες και τις προκρίσεις. Έτσι παίξαμε σήμερα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι στο φαβορί την Προ Ρέκο. Ουσιαστικά μας έφυγε ένα «άγχος» γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε τον τίτλο μας. Αν παίξουμε έτσι δεν πρόκειται να φοβηθούμε τίποτα. Εμείς είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε μια ημέρα να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε προσεκτικά το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, να είμαστε σοβαροί και θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης