Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε έτοιμοι, θα τα δώσουμε όλα»

«Είμαστε έτοιμοι, θα τα δώσουμε όλα»
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 01:55

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να πανηγυρίσουν μία μεγάλη πρόκριση επί της Προ Ρέκο είναι οι παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Σκουμπάκης.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο της ομάδας για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησε, δίνοντάς τους την επιπλέον ώθηση να πάρουν την πρόκριση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που μας έδωσε την πρόκριση είναι ότι το θέλαμε περισσότερο. Ήμασταν έτοιμοι. Σκεφτόμασταν σωστά, είχαμε ηρεμία και αγωνιστήκαμε με όρεξη και μυαλό μέσα το παιχνίδι. Ο κόσμος μας έδωσε κίνητρο, πανηγυρίσαμε μαζί τους και μας βοήθησε ψυχολογικά. Μας έδωσαν κίνητρο. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι. Είναι δύσκολο αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που δουλεύουμε όλη τη χρονιά και θα τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι, ΜΠΟΡΕΙΣ!

Θρύλος είσαι, ΜΠΟΡΕΙΣ!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει απόψε, Παρασκευή (7/6) βράδυ (20:00, LIVE στο gavros.gr/EPT Sports) την Προ Ρέκο στο Ανόβερο, για τα ημιτελικά του Final-8 του LEN Champions League…