Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαγικός ο κόσμος του Θρύλου!

Μαγικός ο κόσμος του Θρύλου!
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 20:00

Μόνο είδηση δεν αποτελεί, ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται… παντού κοντά. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και στο Ανόβερο!

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δίνουν δυναμικό «παρών» και στην γερμανική πόλη, για να στηρίξουν την ομαδάρα πόλο Ανδρών του Θρύλου στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του δεύτερου σερί και τρίτου συνολικά ευρωπαϊκού!

Οι ΓΑΥΡΟΙ, λοιπόν, την Πέμπτη (6/6) έκλεψαν την παράσταση στο κολυμβητήριο «Stadionbad Hannover», στον τελευταίο προημιτελικό του Final-8 του LEN Champions League, μεταξύ του Πρωταθλητή Ευρώπης και της Μπρέσια. Και ήταν το μεγάλο «όπλο» της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, Παρασκευή (7/6). Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν «κοκκινίσει» το κολυμβητήριο του Ανόβερο, για τον ημιτελικό του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την παντοδύναμη ιταλική Προ Ρέκο.

Ο παίκτης παραπάνω του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης

Θρύλε μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Θρύλε μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League η ομαδάρα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε 12-11 την Προ Ρέκο στο Ανόβερο, στον ημιτελικό! Το Σάββατο (8/6, 21:30) κόντρα στην Φερεντσβάρος για το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό!

Προ Ρέκο-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-12 (Τελικό)

Προ Ρέκο-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-12 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου αντιμετωπίζει στις 20:00 την πανίσχυρη ιταλική ομάδα στον μεγάλο ημιτελικό του Final-8 του LEN Champions League. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ2.