Ντουντούκα
Μέχρι το τέλος στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Με πάθος, ψυχή και με ομαδικότητα»

«Με πάθος, ψυχή και με ομαδικότητα»
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 00:27

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της μάγκικης πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Προ Ρέκο στον τελικό του LEN Champions League ήταν ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο περιφερειακός του Θρύλου στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι Πειραιώτες απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι με πάθος και ψυχή μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο.

Επίσης, υπογράμμισε ότι όλοι θα πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι, ώστε να καταφέρουν να γράψουν τα ονόματά τους με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν το λέω για να το πω, το συζητούσαμε με τα παιδιά και το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε - σίγουρα είναι σπουδαία ομάδα η Ρέκο, όμως δεν φοβόμασταν κάτι από το παιχνίδι. Δυστυχώς ο τελικός είναι αύριο και όχι σήμερα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για αύριο. Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη για το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά εάν δεν πάρουμε το τρόπαιο θα είναι απλά μια νίκη. Επίσης πρέπει να αποχαιρετήσουμε ένα Θρύλο του αθλήματος όπως πρέπει. Είναι ο τρίτος τελικός σε τέσσερα χρόνια και αποδεικνύει πόσο τεράστιος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Δείχνουμε πάθος, ψυχή και με ομαδικότητα κερδίζουμε αντιπάλους που στα χαρτιά είναι καλύτεροι. Ότι και να γίνει εάν κάνουμε «back2back», θα γραφτούν με ολόχρυσα γράμματα τα ονόματά μας στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Και αν δεν γίνει αυτό…

Και αν δεν γίνει αυτό…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποδείξει τίποτα στον σαββατιάτικο (8/6, 21:30) τελικό του Final-8 του LEN Champions League! Είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία τέσσερα χρόνια…