Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θοδωρή, κάτι τους χρωστάμε» (pic)

«Θοδωρή, κάτι τους χρωστάμε» (pic)
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 15:13

Το μήνυμά του αλλά και την αφιέρωσή του, προς τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο έστειλε μέσα από τα social media ο Χάρης Παυλίδης ενόψει του τελικού του LEN Champions League κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, θέλει οι άνδρες να πάρουν τη… ρεβάνς για τον χαμένο ευρωπαϊκό τίτλο του 1998.

Τότε ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει σε διπλούς τελικούς τη Φερεντσβάρος για το Κύπελλο Κυπελλούχων την σεζόν 1997-98. Στις Στις 2 Μαΐου 1998, στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος 7-6 (1-1, 2-3, 1-1, 3-1), αλλά στις 17 Μαΐου, στη Βουδαπέστη, ηττήθηκε 8-6 (3-2, 2-2, 1-1, 2-1) και έχασε το ευρωπαϊκό στο γκολ!

«Θοδωρή Βλάχο, αύριο να παίξεις και για αυτήν την ομάδα. Κάτι τους χρωστάμε. Άιντε ΘΡΥΛΕ γερά!!!», έγραψε ο προπονητής της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και ανέβασε μία φωτογραφία προ 21 ετών που διακρίνονται τόσο ο ίδιος όσο και ο Θοδωρής Βλάχος.

Δείτε το ποστάρισμα του Χάρη Παυλίδη:

Διαβάστε επίσης

«Πάτωσε» το Ανόβερο…

«Πάτωσε» το Ανόβερο…

Όγδοη και τελευταία η γερμανική ομάδα στο Final-8 του LEN Champions League, μετά την ήττα (8-10) από την Βερόνα, για τις θέσεις 7-8…

ΘΡΥΛΕ μου, κάντο ξανά!

ΘΡΥΛΕ μου, κάντο ξανά!

Η ομαδάρα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει απόψε, Σάββατο (8/6) βράδυ (21:30, LIVE στο gavros.gr/EPT Sports) την Φερεντσβάρος στο Ανόβερο, στον μεγάλο τελικό του Final-8 του LEN Champions League.

Θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει!

Θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει!

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Φερεντσβάρος και θέλουν να γράψουν ξανά ιστορία ανεβαίνοντας για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης.