Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΡΥΛΕ μου, κάντο ξανά!

ΘΡΥΛΕ μου, κάντο ξανά!
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 19:05

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε αν θα παραμείνει στο «θρόνο» του ο «Βασιλιάς» του πόλο!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει απόψε, Σάββατο (8/6) βράδυ (21:30, LIVE στο gavros.gr/EPT Sports) την Φερεντσβάρος στο Ανόβερο, στον μεγάλο τελικό του Final-8 του LEN Champions League.

Με τον Θρύλο να στοχεύει στο δεύτερο διαδοχικό και τρίτο ευρωπαϊκό στην ιστορία του, μετά το περσινό και αυτό του 2002. Στον τρίτο τελικό Ευρώπης τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης μπορεί να το κάνει ξανά. Μπορεί να γράψει μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στη θρυλική και ένδοξη ιστορία του. Μπορεί να κάνει για άλλη μία φορά περήφανη όλη την Ελλάδα. Και το απέδειξε περίτρανα και την Παρασκευή (7/6) κερδίζοντας τη… Ρεάλ Μαδρίτης του πόλο, την παντοδύναμη Προ Ρέκο των 3,2 εκατομμυρίων μπάτζετ τη φετινή αγωνιστική χρονιά, στα ημιτελικά του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, στη γερμανική πόλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για την αποψινή «μάχη» με την ουγγρική ομάδα, στην Γερμανία. Ωστόσο, οφείλουν να το δείξουν και στην πισίνα και να φέρουν την βαρύτιμη κούπα στον Πειραιά. Και είναι αποφασισμένοι για αυτό!

Είναι αποφασισμένοι να «βουλιάξουν» τους Ούγγρους και να κάνουν όλη την Ευρώπη να… παραμιλάει, για δεύτερη σερί χρονιά! Με βασικό «όπλο» την εξαιρετική τους άμυνα και, φυσικά, τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που θα δώσουν βροντερό «παρών» και στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League.

Και αν δεν γίνει αυτό…

Διαβάστε επίσης

«Πάτωσε» το Ανόβερο…

«Πάτωσε» το Ανόβερο…

Όγδοη και τελευταία η γερμανική ομάδα στο Final-8 του LEN Champions League, μετά την ήττα (8-10) από την Βερόνα, για τις θέσεις 7-8…