Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κόκκινο» το Ανόβερο! (vid)

«Κόκκινο» το Ανόβερο! (vid)
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 20:53

Στον μεγάλο τελικό της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στην Φερεντσβάρος στο LEN Champions League βρίσκεται ο κόσμος του Θρύλου. Και, μάλιστα, με δυναμική παρουσία!

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν ντύσει στα ερυθρόλευκα το Ανόβερο, μη σταματώντας να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Μάλιστα, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών τραγουδούσαν συνθήματα και έξω από το κολυμβητήριο στην γερμανική πόλη, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του τελικού.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του LEN Champions League:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πριν το μεγάλο τελικό! ????⚪???????????????????????????? #olympiacossfp #fans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Φερεντσβάρος 13-14 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Φερεντσβάρος 13-14 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου αντιμετωπίζει στις 21:30 τους Ούγγρους και είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να κατακτήσει για 2η σερί σεζόν την κορυφή της Ευρώπης. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports.

Τρίτη στην Ευρώπη με το… ζόρι η Προ Ρέκο!

Τρίτη στην Ευρώπη με το… ζόρι η Προ Ρέκο!

Στο τρίτο σκαλί του LEN Champions League ανέβηκε η ιταλική ομάδα των 3,2 εκατομμυρίων μπάτζετ, καθώς νίκησε πολύ δύσκολα με 8-7 την Μπαρτσελονέτα, στο μικρό τελικό του Final-8, στο Ανόβερο…

ΘΡΥΛΕ μου, κάντο ξανά!

ΘΡΥΛΕ μου, κάντο ξανά!

Η ομαδάρα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει απόψε, Σάββατο (8/6) βράδυ (21:30, LIVE στο gavros.gr/EPT Sports) την Φερεντσβάρος στο Ανόβερο, στον μεγάλο τελικό του Final-8 του LEN Champions League.