Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα!

Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα!
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 00:35

Ήταν η τελευταία του «μάχη» κάτω από τα δοκάρια. Η τελευταία του… παράσταση! Ο λόγος για τον Γιόζιπ Πάβιτς που αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League.

Σε ηλικία 37 ετών, «κρέμασε» το σκουφάκι του, με το οποίο κατέκτησε τα… πάντα στην αξιοζήλευτη καριέρα του σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Ένας θρύλος του παγκοσμίου πόλο! Ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον πλανήτη για πολλά χρόνια, που «κόσμησε» το ελληνικό πόλο για τέσσερα χρόνια. Που τα έδωσε όλα για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, την οποία ανέβασε επίπεδο με την εμπειρία και τις ικανότητες του.

Ένας αρχηγός με τα… όλα του, που αγάπησε τον Θρύλο και τον κόσμο του, τον οποίο αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια στο Ανόβερο. Και ανέβηκε στην εξέδρα και αγκαλιάστηκε με τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Αγκάλιασε έναν-έναν τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, τους οποίους θα θυμάται για πάντα!

Τι να γράψουμε για αυτόν τον αθληταρά; Πραγματικά, τα λόγια είναι περιττά! Τεράστιε Γιόζιπ, σε ευχαριστούμε για κάθε απόκρουση. Για κάθε φωνή και «τρέλα» στην πισίνα. Για τις κούπες που έφερες!

Μεγάλες Πάβιτς, σε ευχαριστούμε για όλα…

Διαβάστε επίσης

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ!

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ!

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον τελικό του LEN Champions League, ωστόσο, έκανε για μία ακόμη χρονιά περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, χαρίζοντάς τους απίστευτες στιγμές χαράς.