Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκες, ψηλά το κεφάλι! (pics)

Μάγκες, ψηλά το κεφάλι! (pics)
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 01:19

Όχι δάκρυα για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου. Για τους μάγκες του Πειραιά, που έπαιξαν για τρίτη φορά σε τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην αναδείχθηκε για δεύτερη σερί σεζόν Πρωταθλητή Ευρώπης, όμως είναι στις καρδιές όλων των Ελλήνων. Και αυτό, διότι τα έδωσε όλα κόντρα στην Φερεντσβάρος, όμως ηττήθηκε στα πέναλτι, με 14-13 (10-10), στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League, στο «κατακόκκινο» Ανόβερο.

Μπορεί να χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου, ωστόσο «Βασιλιάς» του πόλο παραμένει ένας! Ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Τεράστια προσπάθεια από τους Πειραιώτες και στον τελικό. Δεν ήταν, όμως, σε καλή μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερη ομάδα η Φερεντσβάρος! Ωστόσο, οι νταμπλούχοι «πλήρωσαν» τα λάθη που έκαναν στον τελικό. Παρόλα αυτά έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα. Και είναι άξιοι συγχαρητηρίων!

Μετά τη λήξη του τελικού, οι «ερυθρόλευκοι» ξέσπασαν σε κλάματα. Ήταν «σκασμένοι» για την ήττα και τον τρόπο που ήρθε. Κάτι που μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω.

Μάγκες, ψηλά το κεφάλι! Είστε οι καλύτεροι σε όλη την Ευρώπη…

Διαβάστε επίσης

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ!

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ!

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον τελικό του LEN Champions League, ωστόσο, έκανε για μία ακόμη χρονιά περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, χαρίζοντάς τους απίστευτες στιγμές χαράς.