Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, σε ευχαριστούμε Γιόζιπ» (pic)

«Έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, σε ευχαριστούμε Γιόζιπ» (pic)
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 10:34

Το τελευταίο ματς της τεράστιας καριέρας του έδωσε το Σάββατο (8/6) ο Γιόζιπ Πάβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας φόρεσε για τελευταία φορά το σκουφάκι του Ολυμπιακού στον τελικό του LEN Champions League.

Μπορεί ο Θρύλος να μην πήρε την κούπα ωστόσο αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα την τεράστια προσφορά που είχε ο Πάβιτς στον σύλλογο.

Έτσι ο Ερασιτέχνης δεν θα μπορούσε να μην τον ευχαριστήσει για όλα όσα έδωσε στον Ολυμπιακό αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα.

«Τέσσερα χρόνια από την ημέρα που σε καλωσορίσαμε στο σύλλογο μας, έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή... Τέσσερα χρόνια πριν υποδεχτήκαμε έναν παγκόσμιο, έναν κορυφαίο αθλητή! Στο διάστημα αυτό έγινες αναπόσπαστο και ξεχωριστό μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Μαζί σου πανηγυρίσαμε επιτυχίες και θριάμβους που καταχωρούνται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού! Πάνω από όλα θα σε θυμόμαστε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγάπη σου για το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο!

Σε ευχαριστούμε Γιόζιπ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Τέσσερα χρόνια από την ημέρα που σε καλωσορίσαμε στο σύλλογο μας, έφτασε μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή... Τέσσερα χρόνια πριν υποδεχτήκαμε έναν παγκόσμιο, έναν κορυφαίο αθλητή! Στο διάστημα αυτό έγινες αναπόσπαστο και ξεχωριστό μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Μαζί σου πανηγυρίσαμε επιτυχίες και θριάμβους που καταχωρούνται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού! Πάνω από όλα θα σε θυμόμαστε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγάπη σου για το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο! Σε ευχαριστούμε Γιόζιπ! #osfp #olympiacos #olympiacossfp #captain #pavic #JosipPavic #waterpolo

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης

Μάγκες, ψηλά το κεφάλι! (pics)

Μάγκες, ψηλά το κεφάλι! (pics)

«Σκασμένοι» οι πολίστες του Ολυμπιακού, για την απώλεια του ευρωπαϊκού στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League…