ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
3/3 στο πρωτάθλημα! Και τώρα Τότεναμ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Υπόκλιση στους κορυφαίους!

Υπόκλιση στους κορυφαίους!
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 19:30

Απίθανες στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για μία ακόμη φορά όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ, με την απίστευτη πορεία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του LEN Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην τα κατάφεραν τη φετινή σεζόν στον τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο, γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια όλους τους φίλους της ομάδας, με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, αλλά και ο φανταστικός κόσμος του Θρύλου που έδωσε δυναμικό «παρών» στο Ανόβερο «έκλεψαν» πραγματικά την παράσταση, αναγκάζοντας τους πάντες να υποκλιθούν. Να υποκλιθούν στους κορυφαίους!

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμη χρονιά έδειξε ότι βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης, σημειώνοντας μία ακόμη τεράστια επιτυχία, αγωνιζόμενος σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό.

Μόνο υπερηφάνεια και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, αλλά και στον κόσμο του, ο οποίος ήταν πραγματικά καταπληκτικός.

Και τα ακόμη καλύτερα έρχονται, με τους Πειραιώτες να παραμένουν στην ελίτ και να είναι έτοιμοι να γράψουν νέες «χρυσές» σελίδες στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός Γενηδουνιάς!

Φανταστικός Γενηδουνιάς!

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Final-8, όντας καταπληκτικός και στον τελικό του LEN Champions League, όπου σκόραρε 6 γκολ από τα 13 των Πειραιωτών.