Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φανταστικός Γενηδουνιάς!

Φανταστικός Γενηδουνιάς!
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 19:53

Μία εξαιρετική σεζόν ολοκλήρωσε ο Ντίνος Γενηδουνιάς. Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού ήταν αδιαμφισβήτητα και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών στο Final-8 του LEN Champions League που έγινε στο Ανόβερο.

Ο Γενηδουνιάς ήταν ο παίκτης που σημείωσε το «χρυσό» γκολ του Θρύλου στον ημιτελικό με την Προ Ρέκο, ενώ ήταν συγκλονιστικός και στον τελικό με την Φερεντσβάρος, σημειώνοντας τα 5 από τα 10 γκολ του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια του ματς, ευστοχώντας και στο πέναλτι στη συνέχεια.

Ο περιφερειακός των Πειραιωτών ήταν πραγματικά φανταστικός από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και ειδικά στο Final-8, δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι ανήκει στους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης.

Κρίμα και για τον Ντίνο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά και για όλους τους «ερυθρόλευκους», που έκαναν υπέρβαση για μία ακόμη σεζόν, όμως, δεν τα κατάφεραν στον τελικό.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό μίας ακόμη ευρωπαϊκής διοργάνωσης γεμίζει χαρά και υπηρηφάνεια όλους τους φίλους της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης! (pics)

Επέστρεψαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης! (pics)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (09/06), μετά από μία συγκλονιστική πορεία στο Final-8 του LEN Champions League, όπου συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης.

Υπόκλιση στους κορυφαίους!

Υπόκλιση στους κορυφαίους!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε για μία ακόμη χρονιά στον τελικό του LEN Champions League, αλλά και ο φανταστικός κόσμος που έδωσε το «παρών» στο Ανόβερο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γεμίζοντας υπερηφάνεια όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.