Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα» (pic)

«Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα» (pic)
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 21:15

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις, έχοντας καταφέρει και τη φετινή σεζόν να γράψει ιστορία, κατακτώντας το νταμπλ στην Ελλάδα και φτάνοντας σε έναν ακόμη τελικό του LEN Champions League.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Θρύλου και αυτή τη χρονιά, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμά του μετά το τέλος του ευρωπαϊκού τελικού, τονίζοντας ότι είναι υπερήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα του.

Επίσης, ευχαρίστησε τον κόσμο του Θρύλου που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και στο Ανόβερο, καθώς και τον Γιόζιπ Πάβιτς, υπογραμμίζοντας ότι ήταν τιμή του που υπήρξε συμπαίκτης του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά:

«Μόνο υπερηφάνεια για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα συγνώμη στους οπαδούς μας που ταξιδέψανε από όλη την Ευρώπη για να είναι δίπλα μας. Ο Ολυμπιακός αργά η γρήγορα θα επιστρέψει στην κορυφή!! Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν αθλητή πρότυπο, τον Γιόσιπ Πάβιτς. Ήταν τιμή μου που υπήρξα συμπαίκτης σου. Για πάντα Ολυμπιακός!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μόνο υπερηφάνεια για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα συγνώμη στους οπαδούς μας που ταξιδέψανε απο όλη την Ευρώπη για να είναι δίπλα μας. Ο Ολυμπιακός αργά η γρήγορα θα επιστρέψει στην κορυφή!! Και τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ σε εναν αθλητή πρότυπο, τον Γιόσιπ Πάβιτς. Ήταν τιμή μου που υπήρξα συμπαίκτης σου. Για πάντα Ολυμπιακός!! #olympiacos #championsleague #Final8Hannover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Genidounias (@dinodouble_g) στις

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης! (pics)

Επέστρεψαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης! (pics)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (09/06), μετά από μία συγκλονιστική πορεία στο Final-8 του LEN Champions League, όπου συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης.

Φανταστικός Γενηδουνιάς!

Φανταστικός Γενηδουνιάς!

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Final-8, όντας καταπληκτικός και στον τελικό του LEN Champions League, όπου σκόραρε 6 γκολ από τα 13 των Πειραιωτών.

Υπόκλιση στους κορυφαίους!

Υπόκλιση στους κορυφαίους!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε για μία ακόμη χρονιά στον τελικό του LEN Champions League, αλλά και ο φανταστικός κόσμος που έδωσε το «παρών» στο Ανόβερο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γεμίζοντας υπερηφάνεια όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.