Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο «όπλο» της Ευρώπης ο Γενηδουνιάς!

Το πρώτο «όπλο» της Ευρώπης ο Γενηδουνιάς!
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 22:19

Ο Κώστας Γενηδουνιάς ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο Final-8 του LEN Champions League. Και, γενικότερα, στη χρονιά που ολοκληρώθηκε το Σάββατο (8/6).

Ο 26χρονος περιφερειακός πραγματοποίησε άλλη μία φανταστική σεζόν. Όπως και πέρσι, δηλαδή. Με τον διεθνή πολίστα να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

Συγκεκριμένα, ο Γενηδουνιάς τελείωσε το θεσμό με 42 γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλον. Κορυφαίος σκόρερ, μάλιστα, ήταν και στη φάση των ομίλων.

Εάν ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό, ο Γενηδουνιάς θα ήταν πιθανότατα ο MVP.

Να σημειωθεί, ότι και πέρσι ο κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης, ο Ντάρκο Μπργκούλιαν του Ανόβερο, είχε τον ίδιο αριθμό τερμάτων, δηλαδή 42. Όσα είχε σκοράρει και ο πρώτος σκόρερ του 2017, ο Φελίπε Περόνε με το σκουφάκι της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (τώρα αγωνίζεται στην Μπαρτσελονέτα).

«Ερυθρόλευκο», λοιπόν, το κορυφαίο «όπλο» στην Ευρώπη…

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης! (pics)

Επέστρεψαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης! (pics)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (09/06), μετά από μία συγκλονιστική πορεία στο Final-8 του LEN Champions League, όπου συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης.