Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

«Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 - 22:57

Δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα έχει για πάντα στην καρδιά του. Ο λόγος για τον Γιόζιπ Πάβιτς, ο οποίος σε δηλώσεις του στη Nova μετά την επιστροφή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, τόνισε ότι έζησε υπέροχα 4 χρόνια στον Θρύλο.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας μίλησε επίσης για την απόφασή του να βάλει τέλος στη σπουδαία του καριέρα, επισήμανε ότι είναι υπερήφανος για την ομάδα του, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» και στο Ανόβερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αν νιώθει περήφανος για τον Ολυμπιακό, παρότι δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το τρόπαιο:

«Είμαι περήφανος και νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάναμε. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε μόνο το Final-8, αλλά πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει αυτή την τετραετία. Σε τέσσερα χρόνια παίξαμε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας τεράστιος σύλλογος. Εγώ θα την έλεγα οικογένεια με αυτούς τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι τρομερό».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα στο πόλο παίζει σαν ένας. Αλήθεια παίξαμε σαν ομάδα και αυτό ήταν το “όπλο” μας. Δεν μας ένοιαζε ποιος θα βάλει πέντε γκολ και ποιος θα είναι ήρωας. Πάντα θέλαμε το καλό για την ομάδα μας».

Για τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού:

«Είναι κάτι τρομερό. Ήμασταν στη Γερμανία και η κερκίδα ήταν φουλ. Ο κόσμος μας στήριξε και ήταν συνέχεια ο παίκτης παραπάνω για εμάς».

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και αν το σκέφτηκε να αλλάξει γνώμη:

«Η αλήθεια είναι ότι το είχα αποφασίσει πριν ξεκινήσει η χρονιά. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές και στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα στο πόλο. Αυτά όμως τα τέσσερα χρόνια ήταν υπέροχα. Δεν θα αλλάξω την απόφαση μου».

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης! (pics)

Επέστρεψαν οι κορυφαίοι της Ευρώπης! (pics)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (09/06), μετά από μία συγκλονιστική πορεία στο Final-8 του LEN Champions League, όπου συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης.