Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους και στον κόσμο του Ολυμπιακού»

«Μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους και στον κόσμο του Ολυμπιακού»
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 12:44

Οριστικά παρελθόν από την πρωταθλήτρια ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού αποτελεί ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο διεθνής περιφερειακός και πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο αποφάσισε να αποχωρήσει έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Στην αποχαιρετιστήρια του δήλωση ο διεθνής περιφερειακός ευχαρίστησε ολόψυχα τόσο τον σύλλογο για τη δυνατότητα που του έδωσε να εκτοξεύσει την ποιότητά του, αλλά και τον μοναδικό κόσμο του.

Αναλυτικά ο Γιάννης Φουντούλης ανέφερε:

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εμένα, αφού πήρα την απόφαση να αφήσω την ομάδα που λάτρεψα, τους φίλους μου και συμπαίκτες μου που καταφέραμε τόσα σπουδαία πράγματα μαζί. Τελικά όπως είπε και ο φίλος μου ο Γιόζιπ, αυτό είναι που με κάνει να νιώθω τόσο όμορφα, ό,τι κατάφερα το κατάφερα με τους φίλους μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη, στον πρόεδρο κ. Κουντούρη που έχουν κάνει τόσα για την ομάδα. Από το 2011, παρέλαβαν μια ομάδα που ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης και κατάφεραν να την κάνουν κορυφαία στην Ευρώπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θοδωρή Βλάχο που ήταν στο πλευρό μου με πολλούς ρόλους όχι μόνο σαν προπονητής και με βοήθησε να εξελιχθώ και να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Θόδωρε, δες απλά από πού ξεκινήσαμε και τι καταφέραμε…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό σαν σύλλογο που με βοήθησε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Δούλεψα πολύ για αυτά αλλά ο Ολυμπιακός δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχω ότι πέτυχα.

Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί είναι ο λόγος που βρίσκεται στην κορυφή και να ξέρουν ότι πάντα αυτή η ομάδα θα παίζει για αυτούς.

Ξέρω τι αφήνω πίσω, πόσους σημαντικούς ανθρώπους και πράγματα αλλά νιώθω ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπάω για πολλά χρόνια ακόμα.

Ευχόμουν να το έκανα σαν Πρωταθλητής Ευρώπης αλλά στη ζωή δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλεις».

Διαβάστε επίσης

«Καλή συνέχεια Γιάννη»

«Καλή συνέχεια Γιάννη»

Μετά από δέκα χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας ο Γιάννης Φουντούλης αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.