Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ασταμάτητος Γενηδουνιάς! (vid)

Ο ασταμάτητος Γενηδουνιάς! (vid)
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 17:55

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς πραγματοποίησε συγκλονιστικές εμφανίσεις στο Final-8 του LEN Champions League που έγινε στο Ανόβερο.

Ο Έλληνας περιφερειακός του Θρύλου ήταν πραγματικά εξαιρετικός, σημειώνοντας 8 γκολ κόντρα σε Μπρέσια, Προ Ρέκο και Φερεντσβάρος, ενώ ήταν εύστοχος και στο πέναλτι κόντρα στην ουγγρική ομάδα.

Μάλιστα, με δικό του μακρινό, εντυπωσιακό σουτ ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πανίσχυρης Προ Ρέκο και να προκριθεί σε έναν ακόμη τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά από αυτά τα κατορθώματα του Γενηδουνιά, έχει γνωρίσει την αποθέωσε στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, στο waterpolo development world φιλοξενήθηκε ένα αφιέρωμα για τον Γενηδουνιά, στο οποίο τον αποθεώνουν για τις απίστευτες εμφανίσεις του.

«Ο Βάργκα (σ.σ. παίκτης της Φερεντσβάρος) μας γοητεύει με την ποιότητα του παιχνιδιού του και αξίζει το βραβείο MVP του Final 8 του Champions League. Kαι ο Φιλίποβιτς κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν από τη LEN. Αλλά πιθανότατα φέτος στην Ευρώπη δεν υπήρξε πιο συνεπής και αποφασιστικός παίκτης για την ομάδα του από τον Κώστα Γενηδουνιά.

Οι αριθμοί του είναι εξαιρετικοί: ο επιθετικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το Champions League με 33 γκολ, εκ των οποίων τα 8 στο Final 8 στο Ανόβερο, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου που βούλιαξε την Προ Ρέκο στα ημιτελικά.

Στο Ανόβερο, όπως και στην υπόλοιπη σεζόν, ο Γενηδουνιάς επιβεβαίωσε ότι είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά σε κρίσιμα σημεία. Είναι ένα δώρο που έχουν μόνο οι πρωταθλητές Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης