Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο...

Η αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο...
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 17:28

Αρκετά... περίεργες είναι οι κλήσεις του Γιώργου Μορφέση για την αποστολή της εθνικής πόλο Γυναικών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανζού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης κάλεσε 13 παίκτριες, εκ των οποίων οι έξι είναι του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Ιωάννα Σταματοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη και Ελευθερία Πλευρίτου.

Όσον αφορά στην υπόλοιπη αποστολή αποτελούν οι Μαρίνα Κοτσιώνη, Άλκηστη Μπενέκου, Χριστίνα Κότσια, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίκου και Ελένη Ξενάκη.

Ωστόσο, προκαλεί ερωτηματικά η μη κλήση της κορυφαίας αμυντικού κατά γενική ομολογία του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και μιας παίκτριας η οποία ήταν αρκετά φορμαρισμένη στους τελικούς, της Μαργαρίτας Πλευρίτου.

Η Εθνική μας ομάδα, στις 26/6 θα μεταβεί στις ΗΠΑ για κοινή προετοιμασία και σειρά φιλικών αγώνων με την χρυσή Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και στη συνέχεια (8/7) θα αναχωρήσει για την Κορέα (Σεούλ), από το Σαν Φραντσίσκο.

Διαβάστε επίσης

Νίκη και επί του Ρεθύμνου!

Νίκη και επί του Ρεθύμνου!

Η ομάδα πόλο Κορασίδων του Ολυμπιακού νίκησε και στην τρίτη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος στον Βόλο…