Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP του πρωταθλήματος αλλά εκτός Παγκοσμίου!

MVP του πρωταθλήματος αλλά εκτός Παγκοσμίου!
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - 18:10

Την Τρίτη (18/6) ανακοινώθηκαν οι βραβεύσεις για τους κορυφαίους της περασμένης σεζόν όσον αφορά το άθλημα του πόλο. Τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. Φυσικά ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο, μιας και κατέκτησε και τα δύο πρωταθλήματα για μια ακόμα χρονιά.

Βλέποντας κάποιος τους αθλητές που πήραν τις τιμητικές αυτές διακρίσεις, πέφτει πάνω στο όνομα της Μαργαρίτας Πλευρίτου. Ανεπιφύλακτα η διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της ώστε να κάνει την ανατροπή στους τελικούς κόντρα στη Βουλιαγμένη και έτσι να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Βέβαια πριν από λίγες ημέρες, το όνομά της είχε έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά για τις κλήσεις της εθνικής Γυναικών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανζού. Ωστόσο από τη συγκεκριμένη λίστα το όνομά της ήταν… εκτός. Θα πείτε, πως γίνεται η καλύτερη παίκτρια του πρωταθλήματος να μην έχει θέση στην Εθνική ομάδα και πόσο μάλλον για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα; Αυτή ακριβώς είναι η απορία όλων.

Διαβάστε επίσης