Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άντρο και Πάουλο σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό!» 

«Άντρο και Πάουλο σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό!» 
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - 19:17

Ένα μεγάλο ευχαριστώ έδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε δύο σπουδαίους πολίστες, τους Άντρο Μπούσλιε και Πάουλο Ομπράντοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν τους δύο Κροάτες οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Προ Ρέκο και Γιούγκ, αντίστοιχα, ευχαριστώντας τους για όλα όσα έχουν προσφέρει με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League στη Γένοβα.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει δυο σπουδαίους πολίστες, παγκόσμιας κλάσης, τον Άντρο Μπούσλιε και τον Πάουλο Ομπράντοβιτς και τους εύχεται καλή συνέχεια στην σπουδαία καριέρα τους.

Αμφότεροι συνέβαλαν στην ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας πόλο Ανδρών με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League στη Γένοβα. Μαζί τους πανηγυρίσαμε πολλές ακόμα σπουδαίες επιτυχίες και μεγάλες νίκες.

Φόρεσαν με υπερηφάνεια το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και υπηρέτησαν το σύλλογο, με τον οποίο δέθηκαν συναισθηματικά.

Άντρο και Πάουλο σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό!».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Πειραιώτες κάλυψαν άμεσα τα δύο τεράστια κενά, έπειτα από την αποχώρηση των δύο Κροατών, χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έφερε στον Θρύλο τρεις σπουδαίους πολίστες, τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

Διαβάστε επίσης