Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος που θα παίζω μπροστά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»

«Χαρούμενος που θα παίζω μπροστά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 - 19:34

Ένας από τους κορυφαίους πολίστες του πλανήτη, ο Στέφαν Μίτροβιτς, είναι και επίσημα από την Τρίτη (25/06) παίκτης του Ολυμπιακού.

Με τον περιφερειακό του Θρύλου να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων», μη κρύβοντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Μίτροβιτς αναφέρθηκε και στον κόσμο του Θρύλου, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να παίξει μπροστά τους και να ζήσει την ενέργειά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σέρβος παικταράς είχε «τρελαθεί» με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Ανόβερο και πλέον θα ζήσει ως παίκτης του Ολυμπιακού την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευγνώμων και ευτυχισμένος που εντάσσομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Πάντα είχα μεγάλο σεβασμό για το ελληνικό πόλο και τον Ολυμπιακό ως το μεγαλύτερο σύλλογο. Πάντα ήταν πολύ δύσκολο να παίζω μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού και από αυτή την πλευρά είμαι επίσης χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να νιώσω την ενέργειά τους. Είναι επίσης αρκετοί ακόμα λόγοι που πραγματικά αγαπώ την Ελλάδα αλλά ελπίζω και θα προσπαθήσω να τους δείξω με τις εμφανίσεις μου στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης