Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αφεντικό… τρελάθηκε!

Το αφεντικό… τρελάθηκε!
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 - 01:40

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει σηκώσεις τις τελευταίες ώρες ο προπονητής της εθνικής Σερβίας στο πόλο. Και αυτό, διότι άφησε εκτός Παγκοσμίου πρωταθλήματος επτά βασικούς παίκτες του!

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Σέρβων, Ντέγιαν Σάβιτς, «έκοψε» από την αποστολή επτά «αστέρια» του παγκόσμιου πόλο, μεταξύ αυτών και τον Στέφαν Μίτροβιτς του Ολυμπιακού!

Πέραν του σπουδαίου περιφερειακού του Θρύλου, δηλαδή, δεν θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανζού και οι Φίλιπ Φιλίποβιτς, Άντρια Πρλαΐνοβιτς, Μίλαν Άλεξιτς, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς, Γκόικο Πιγιέτλοβιτς!

Ο Σάβιτς, πάντως, δικαιολόγησε αυτή την… τρελή απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο στόχος μας ήταν το Βελιγράδι και το χρυσό στο World League για να πάμε στο Τόκιο. Τα παιδιά ήταν ενήμερα. Πρέπει να πάρουν ανάσες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Για εμάς είναι πιο εύκολο να προετοιμαστούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν λείπουν ποτέ από τις μεγάλες επιτυχίες να πάρουν ανάσες».

Το θετικό για τον Ολυμπιακό, πάντως, είναι ότι ο Μίτροβιτς θα γεμίσει τις «μπαταρίες» του και θα μπει στην προετοιμασία από το ξεκίνημα…

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά το Benu Cup!

Ξεκινά το Benu Cup!

Η εθνική πόλο των Ανδρών έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Γκουανζού (14-28/7).