Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κομβικό το ματς με την Ελλάδα»

«Κομβικό το ματς με την Ελλάδα»
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 08:08

Για τους αντιπάλους τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανκζού, μίλησε η Μπεατρίθ Ορτίθ. Η 24χρονη Ισπανίδα διεθνής παίκτρια αναφέρθηκε και στην Ελληνική ομάδα, την οποία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη αναμέτρηση κομβική για την συνέχεια των αγώνων.

«Ξεκινάμε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας την πολύ ισχυρή Ελληνική ομάδα. Αυτό είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη της διοργάνωσης. Η Κούβα και το Καζακστάν είναι δύο ομάδες που δεν γνωρίζουμε πολλά, όμως θα πρέπει να αγωνιστούμε με το 100% των δυνατοτήτων μας. Στην προετοιμασία μας έχουμε δώσει έμφαση στο αμυντικό παιχνίδι, με στόχο να βγάλουμε όσο περισσότερο μπλοκ μπορούμε».

Αναφορικά με την ομάδα των ΗΠΑ, υποστήριξε: «Οι ΗΠΑ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και σε περίπτωση που θα τεθεί αντίπαλός μας στην διοργάνωση, θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με ελεγχόμενες επιθέσεις, πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικές».

Στο ερώτημα για το ποια ομάδα πιστεύει πως μπορεί να είναι η έκπληξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, δήλωσε: «Η Ισπανία θα μπορούσε να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος! Παρόλο που δεν προκριθήκαμε στο Super Final του World league, θεωρώ πως έχουμε πολλά να αποδείξουμε στην Γουανγκζού».

Διαβάστε επίσης