Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα και στο τελευταίο φιλικό

Ήττα και στο τελευταίο φιλικό
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019 - 00:17

Η εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών ηττήθηκε από τις ΗΠΑ με 18-7, στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανκζού.

Οι Αμερικανίδες έδειξαν ξανά από την αρχή την ανωτερότητά τους και στο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά με 11 τέρματα (12-1). Το σύνολο του Γιώργου Μορφέση παρουσιάστηκε βελτιωμένο στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι το 18-7.

Η Εθνική μας ομάδα, μετά το τελευταίο φιλικό στο Σαν Φρανσίσκο, αναχωρεί τη Δευτέρα (8/7) για τη Σεούλ και από εκεί για την Γκουανκζού, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης (14-28/7).

Πρώτη σκόρερ για τη «γαλανόλευκη» ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου με 3 τέρματα και την ακολούθησαν η Άλκηστη Αβραμίδου και η Ξενάκη με 2 τέρματα.

ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑ 18-7

Τα οκτάλεπτα: 6-1 , 6-0 , 2-3 , 4-3

ΗΠΑ: Λόγκαν, Ράνεϊ, Σάιντμαν, Φατάλ 1, Χάουζτσαϊλντ, Στέφενς 2, Νιούσουλ Τ. 2, Νιούσουλ Κ. 2, Φίσερ Α. 2, Γκίλχριστ 1, Φίσερ Μ. 5, Γουίλιαμς 3, Τζόνσον

Ελλάδα: Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 3, Κώτσια, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Πάτρα, Νίνου, Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη

Διαβάστε επίσης

«Κομβικό το ματς με την Ελλάδα»

«Κομβικό το ματς με την Ελλάδα»

Η Μπεατρίθ Ορτίθ μίλησε για τους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Γκουανκζού και το ματς της Ισπανίας με τη «γαλανόλευκη».