Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο»

«Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο»
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 01:58

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γκουανγκζού τη Δευτέρα (15/7, 03.50 ώρα Ελλάδας), αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τη Νότια Κορέα.

Αναφερόμενος στο τουρνουά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος τόνισε σε δηλώσεις του στην ομοσπονδία:

«Είχαμε λίγες μέρες μπροστά μας να προσαρμοστούμε στο περιβάλλον (αφού έχουμε αλλάξει ήπειρο) μέχρι το πρώτο παιχνίδι με ένα αντίπαλο (Ν.Κορέα) που δεν μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Έτσι στόχος μας είναι η 17η του μήνα που θα βρούμε απέναντί μας το Μαυροβούνιο κόντρα στο οποίο θέλουμε τη νίκη προκειμένου να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να πάρουμε την πρωτιά στον Όμιλο. Αυτό και μόνο είναι στο μυαλό μας προς το παρόν.

Δεν πάμε πιο μακριά γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε σκέψεις τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει καν η διοργάνωση. Η προετοιμασία πήγε όπως τη θέλαμε, μια προετοιμασία μικρή βέβαια σε διάρκεια, αν εξαιρέσουμε τις δυο πρώτες βδομάδες που δεν είχαμε μαζί μας τον Φουντούλη και τον Βλαχόπουλου εξαιτίας κάποιων τραυματισμών που αντιμετώπιζαν αλλά ευτυχώς ξεπεράστηκαν.

Είναι ερωτηματικό βέβαια πως θα ανταποκριθούν στη διάρκεια του τουρνουά αυτά τα δυο παιδιά , όχι τώρα στο ξεκίνημα που είναι πιο φρέσκοι, αλλά είναι σημαντικό το ότι έχουν χάσει ένα βασικό μέρος της προετοιμασίας. Προσπαθήσαμε να δώσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια γινόταν για να αφομοιώσουμε τους νέους κανονισμούς και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που θέλουμε για να ανταπεξέλθουμε».

Διαβάστε επίσης

«Νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω»

«Νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω»

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης σε δηλώσεις του μίλησε για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου με την εθνική ομάδα.