Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολα κόντρα στο Καζακστάν

Εύκολα κόντρα στο Καζακστάν
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 17:29

Την δεύτερή της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Νότιας Κορέας πέτυχε η εθνική πόλο των Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 13-7 του Καζακστάν την Πέμπτη (18/7) και έτσι «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση του Γ’ ομίλου και πλέον περιμένει τον αντίπαλό της στο χιαστί (πιθανότατα η Κίνα), με στόχο την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Όπου βέβαια εκεί την περιμένει ένα βουνό, μιας και όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ που αποτελούν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Στα του αγώνα, η Ελλάδα έλεγξε από την αρχή τον ρυθμό του ματς με το Καζακστάν. Έφτασε να προηγείται και με 9-2, όντας πολύ καλή στην άμυνα και με πλουραλιστικές λύσεις στην επίθεση. Στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου «κόλλησε» και οι Καζάκες έτρεξαν ένα σερί 4-0 μειώνοντας σε 9-6. Παρόλα αυτά η Ελλάδα αντέδρασε και έφτασε στην άνετη νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Ομίλου η Ισπανία έκανε το 3/3 επικρατώντας με 19-6 της Κούβας και πήρε την πρωτιά και το απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 13-7

Οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 1-3, 4-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 2, Κώτσια 1, Νίνου Ειρ. 2, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη 3, Κοτσιώνη.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Μάρατ Ναουραζμπέκοφ): Ζαζκιμπάεβα, Κενεμπάιεβα, Ακιλμπάϊεβα, Τούροβα 1, Ζακίροβα 3, Ρόγκα 1, Νοβίκοβα, Μουζέρεβα, Γερέμινα, Μιρζαμπέκοβα 2, Μίρσινα, Κριτάνκοβα, Αλιμπάγεβα.

Διαβάστε επίσης