Ντουντούκα
Απόψε το πρώτο βήμα με την Άρσεναλ! Και προχωράμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω με αυτή την εμφάνιση»

«Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω με αυτή την εμφάνιση»
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 01:20

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της Εθνικής μας στο ματς με τη Σερβία και την ήττα με 9-3, που την έφερε στη 3η θέση του Α’ Ομίλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:

«Πολύ κακό παιχνίδι από την πλευρά μας σε όλους τους τομείς. Στο πρώτο μισό δεχθήκαμε έξι γκολ, όλα στον παραπάνω και δεν κάναμε ούτε μια άμυνα στον λιγότερο. Σε αυτά τα σημαντικά παιχνίδια πρέπει να είσαι πολύ καλός στον παίκτη λιγότερο και αντίστοιχα στον παίκτη παραπάνω δεν σκοράραμε. Στην επίθεση ήμασταν χωρίς ιδέες, χωρίς φαντασία, χωρίς πάθος. Γενικά στο παιχνίδι ήμασταν χωρίς πάθος και τα τρία γκολ που πετύχαμε είναι αρνητικό ρεκόρ, ενώ όσο μέναμε εκεί η ψυχολογία μας έπεφτε και η συνέχεια ήταν υπέρ των Σέρβων.

Κάναμε μια προσπάθεια στο 3ο οκτάλεπτο, εκεί που στην άμυνα μας δεν δεχθήκαμε γκολ, βγάλαμε κάποια λιγότερα αλλά και πάλι στην επίθεση ήμασταν χωρίς ιδέες. Με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι και τώρα έχουμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην οκτάδα μέσα από ένα δύσκολο παιχνίδι στα χιαστί. Το παιχνίδι αυτό δεν ήταν δίχως αύριο, δεν ήταν ένα παιχνίδι που σε βγάζει εκτός. Είχαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε τη Σερβία για να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας κι όχι μόνο δεν την αρπάξαμε, δεν προσπαθήσαμε και σωστά να πάρουμε την ευκαιρία αυτή και από εδώ και πέρα έχει συνέχεια. Αν κερδίσουμε το χιαστί θα είμαστε στους «8» και θα διεκδικήσουμε και πάλι ό,τι μας αναλογεί.

Νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολύ πολλά πράγματα σχετικά με την εικόνα που είχαμε σήμερα. Δεν κάναμε το ίδιο παιχνίδι με το προηγούμενο (Μαυροβούνιο). Σε εκείνο είχαμε καλά στοιχεία , σε αυτό δεν είχαμε ούτε ένα. Σε ούτε έναν τομέα δεν είχαμε κάτι σωστό. Και βέβαια πρέπει να διορθώσουμε και την ψυχολογία μας. Τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι νοκ άουτ και ή προχωράς ή μένεις πίσω».

Διαβάστε επίσης