Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γενηδουνιάς στο gavros.gr: «Ακόμη καλύτεροι με την Ιταλία»!

Γενηδουνιάς στο gavros.gr: «Ακόμη καλύτεροι με την Ιταλία»!
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 13:51

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς πήρε την Εθνική πόλο από το χέρι, στο σημερινό ματς των «12» με αντίπαλο τις ΗΠΑ και την οδήγησε στην οκτάδα! Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού έλαμψε με την παρουσία του, πέτυχε 4 γκολ, δύο εκ των οποίων ήταν κρίσιμα και δόξασε τα χρώματα της Ελλάδας και του Ολυμπιακού, με το σκουφάκι του οποίου διακρίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Μιλώντας αποκλειστικά στο gavros.gr ο 26χρονος πολίστας του Θρύλου στέλνει το μήνυμα για μία ακόμη καλύτερη Εθνική Ελλάδος την Τρίτη, απέναντι στην Ιταλία, με στόχο, φυσικά, την πρόκριση στην τετράδα:

«Ήταν ένας τελικός για μας, που έπρεπε να τον κερδίσουμε αν θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Δεν είχαμε παίξει πολύ καλά μέχρι τώρα και ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση για να κερδίσουμε τους Αμερικάνους. Και πάλι δεν παίξαμε όσο καλά όσο μπορούμε, αλλά ήταν αρκετό για να έρθει η νίκη και η πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του, για να καταλήξει:

«Τώρα συνεχίζουμε στους 8 με τους Ιταλούς και πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι»!

Διαβάστε επίσης

«Μπορούμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο»

«Μπορούμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο»

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου, μετά την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας πόλο Ανδρών στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Νότιας Κορέας…

Τιμ μάνατζερ ο Πάβιτς!

Τιμ μάνατζερ ο Πάβιτς!

Νέα σελίδα στην καριέρα του πρώην Κροάτη γκολκίπερ της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού…