Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ακόμα καλύτεροι για την πρόκριση στα ημιτελικά»

«Ακόμα καλύτεροι για την πρόκριση στα ημιτελικά»
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 - 08:32

Το σύνθημα για πρόκριση της εθνικής μας ομάδας πόλο Ανδρών στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος έδωσε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σε δηλώσεις του.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, ο οποίος οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προημιτελικά του θεσμού, με τέσσερα προσωπικά του γκόλ κόντρα στις ΗΠΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το ξέραμε ότι θα ήταν έτσι το παιχνίδι. Οι ΗΠΑ διαθέτουν μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολλά… όπλα, πολλές λύσεις, κολυμπάνε, τραβάνε, παίζουν σκληρά στην άμυνα, έχουν ένα καλό τερματοφύλακα. Ξέραμε, ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι από ότι εμφανιστήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σερβία.

Και πάλι, όμως, νομίζω ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο μπορούμε, αλλά όπως έχει και τις προηγούμενες μέρες σε κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανιζόμαστε και καλύτεροι και τώρα με την Ιταλία στην οκτάδα πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι χωρίς λάθη στην άμυνα και πιο συγκεντρωμένοι στον παραπάνω και στον λιγότερο.

Το παιχνίδι κρίθηκε νομίζω στο διπλό παραπάνω που είχαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ αντίθετα με μας που στη συνέχεια σημειώσαμε δυο στον παραπάνω και νικήσαμε. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι με τους νέους κανονισμούς και τις πολλές αποβολές εκεί κρίνεται το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Σούπερ Παίδες στο Μπουργκάς!

Σούπερ Παίδες στο Μπουργκάς!

Η εθνική μας ομάδα πόλο Παίδων βρίσκεται μια… ανάσα από την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά τη νίκη (6-5) επί της Ισπανίας!

Έμεινε εκτός τετράδας η Εθνική...

Έμεινε εκτός τετράδας η Εθνική...

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Γυναικών γνώρισε την ήττα με 15-5 από τις ΗΠΑ και, πλέον, θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα...