Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε εκτός τετράδας η Εθνική...

Έμεινε εκτός τετράδας η Εθνική...
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 00:41

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για την εθνική πόλο των Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 15-5 στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Νότια Κορέα και έτσι, αποκλείστηκε από την τετράδα του θεσμού.

Πλέον, η «γαλανόλευκη» θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρωσία την Τετάρτη (24/7, 8:00) για τις θέσεις 5-8.

Στόχος είναι οι δύο νίκες ψυχολογίας απέναντι σε ομάδες με τις οποίες στη συνέχεια θα διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η κατάληψη της τιμητικότατης πέμπτης θέσης...

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 2-2, 5-1

ΗΠΑ: Λόγκαν, Μούσελμαν 4, Σάιντεμαν 1, Φατάλ Ρ. 1, Χάουσχιλντ, Στέφενς Μ. 1, Χαραλαμπίδη 1, Νιούσουλ Κ. 1, Φίσερ Αρ. 2, Γκιλκριστ 1, Φίσερ M. 2, Γουίλιαμς 1, Τζόνσον.

ΕΛΛΑΔΑ: Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου Ειρ., Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη 2, Κοτσιώνη.

Διαβάστε επίσης

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία...»

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία...»

Οι δηλώσεις της Χριστίνα Σιούτη, κατά την επιστροφή της εθνικής Κορασίδων με το χάλκινο μετάλλιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος...

Σούπερ Παίδες στο Μπουργκάς!

Σούπερ Παίδες στο Μπουργκάς!

Η εθνική μας ομάδα πόλο Παίδων βρίσκεται μια… ανάσα από την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά τη νίκη (6-5) επί της Ισπανίας!