Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ Παίδες στο Μπουργκάς!

Σούπερ Παίδες στο Μπουργκάς!
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 00:18

Πολύ κοντά στην απευθείας πρόκρισή της στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκεται η εθνική μας ομάδα πόλο Παίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη νίκη επί της διοργανώτριας Βουλγαρίας στο Μπουργκάς, στην πρεμιέρα του θεσμού, νίκησε και την ισχυρή Ισπανία με 6-5, στο ντέρμπι για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου!

Οι «γαλανόλευκοι» προηγήθηκαν με 4-1 κόντρα στους Ίβηρες, βρέθηκαν πίσω με 5-4, όμως στη συνέχεια ξαναβρήκαν τον καλό τους εαυτό, ισοφάρισαν σε 5-5 και διαμόρφωσαν το τελικό 6-5.

Να σημειωθεί, ότι το σύνολο του Σάκη Πλατανίτη είχε πρώτο σκόρερ τον Ανδρέα Αλμύρα, με τρία γκολ και, μάλιστα, σε καθοριστικά σημεία!

Την Τρίτη (23/7, 9:00), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία, για την τρίτη αγωνιστική στη διοργάνωση, με στόχο το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την οκτάδα…

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-1, 4-1, 0-1

Ισπανία: Λόπεζ Τ., Πατσάλιεφ, Χιλ, Βιλάλμπα, Ναβάρο, Φερνάντεζ 1, Λόπεζ Ντ. 2, Μάρτι 1, Ροντρίγκεζ, Ντε Λα Κρουζ, Βιγιάρ, Ιμπάνιεζ 1, Γκιλένα.

ΕΛΛΑΔΑ: Δαμίγος, Τουρκομένης 1, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος, Αλμύρας 3, Κανδανολέων, Αμπαζής, Μυρίλος, Μπιτσάκος 1, Βασιλόπουλος, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας, Καστρινάκης 1.

Διαβάστε επίσης

Έμεινε εκτός τετράδας η Εθνική...

Έμεινε εκτός τετράδας η Εθνική...

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Γυναικών γνώρισε την ήττα με 15-5 από τις ΗΠΑ και, πλέον, θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα...

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία...»

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία...»

Οι δηλώσεις της Χριστίνα Σιούτη, κατά την επιστροφή της εθνικής Κορασίδων με το χάλκινο μετάλλιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος...