Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες...»

«Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες...»
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 01:59

Η εθνική πόλο των Ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ιταλία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 7-6 από τους «νερατζούρι» και έτσι έμεινε εκτός της ζώνης των μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο προπονητής της Εθνικής και τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση τόνισε ότι η ήττα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε ένα παιχνίδι που ποιοτικά δεν ήταν το καλύτερο που έχουμε δει στη διοργάνωση μέχρι τώρα και από τις δυο ομάδες. Νομίζω ότι οι Ιταλοί ήταν πιο ψύχραιμοι από μας σε κρίσιμες στιγμές, αν και το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ στα μέσα της 4ης περιόδου από τα 6μ. κι ένα φάουλ αχρείαστο. Και οι δυο ομάδες είχαν πολλά χαμένα παραπάνω. Εμείς στο πρώτο μισό ήμασταν πολύ νευρικοί , δεχθήκαμε τα τρία από τα τέσσερα πρώτα γκολ χωρίς λόγο, με λάθος πάσα δικιά μας και γκολ εύκολα των αντιπάλων μας, ενώ εμείς πετυχαίναμε με πάρα πολύ κόπο όλα τα γκολ. Είχαμε και ευκαιρίες στο τέλος, κι ενώ ήμαστε ένα γκολ πίσω, να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε . Δυστυχώς, δε θα βρεθούμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά έτσι είναι.

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως και οι άλλοι προημιτελικοί. Χρειαζόμασταν σε κάποια κρίσιμα σημεία πιο πολλή υπομονή και πιο πολύ προσωπική βούληση. Γίνανε πολλά λάθη, δεν τα πληρώσαμε όλα, αλλά δυο λάθη στην αρχή και στο 2ο οκτάλεπτο, όταν δεχθήκαμε δυο γκολ εύκολα γκολ στην κόντρα από τους Ιταλούς. Γι αυτό το επίπεδο και γι αυτό το σκορ, ένα χαμηλό σκορ, τελικά αυτά τα δύο γκολ μας στοίχησαν. Πλέον έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια για να πάρουμε την καλύτερη κατάταξη από το 5-8 . Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης

Νέα κακή εμφάνιση και ήττα για την Εθνική...

Νέα κακή εμφάνιση και ήττα για την Εθνική...

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Γυναικών δεν προέβαλε αντίσταση στη Ρωσία, γνωρίζοντας την ήττα με 13-4 και πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 7-8 του παγκοσμίου πρωταθλήματος.