Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να μάθουμε από τα λάθη μας...»

«Να μάθουμε από τα λάθη μας...»
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 01:10

Μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να πάρει την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου έχασε η εθνική πόλο των Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα από δικά του λάθη με 7-6 κόντρα στην Ιταλία του παλιού γνωστού μας Σάντρο Καμπάνια και πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Νότιας Κορέας κόντρα στην Αυστραλία την Πέμπτη (25/7, 09:30).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Αλέξανδρος Γούνας. Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού τόνισε ότι πλέον η «γαλανόλευκη» πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει από τα λάθη της και να μην τα επαναλαμβάνει.

Αναλυτικά:

«Κάναμε κάποια πολύ καίρια λάθη που δεν πρέπει να γίνονται σε αυτά τα παιχνίδια -αν και φάγαμε μόνο 7 γκολ-, λάθη που σε τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να γίνονται και αυτό θεωρώ πως πληρώσαμε στο τέλος. Θέλαμε κι εμείς πολύ τη νίκη, πιστεύω πως όλοι δώσαμε το 100%. Ωστόσο, πιστεύω ότι έπρεπε αν είχαμε λίγο περισσότερη συγκέντρωση σε κάποια πολύ σημαντικά δευτερόλεπτα του παιχνιδιού και πιο σωστές αποφάσεις.

Σίγουρα, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι υπέρ μας. Στο 6-6 είχαμε κάποιες ευκαιρίες και αυτό είναι μέσα στα λάθη που κάναμε κι αυτό είναι μέσα σε εκείνα τα σημεία που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση γιατί ήταν ένα παιχνίδι μέσα στις δυνατότητές μας, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έτσι είναι ο αθλητισμός, κάποιες φορές κερδίζουμε κάποιες χάνουμε, ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην ξανασυμβούν».

Διαβάστε επίσης