Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - 08:10

Απογοητευμένος ήταν ο Θοδωρής Βλάχος για την χθεσινή (25/7) ήττα της εθνικής πόλο των Ανδρών στην αναμέτρηση κόντρα στην Αυστραλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε στις δηλώσεις του, ότι η «γαλανόλευκη» σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που διεκδίκησαν την πρόκριση στην 4άδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αγωνίστηκαν επί ίσοις όροις σε ένα παιχνίδι που τελικά κατέληξε στους Αυστραλούς. Πολύ κρίσιμο σημείο για μας ήταν οι δύο αποβολές στο τελευταίο οκτάλεπτο που η μια ήταν κακή εκτέλεση και η άλλη κακή επιλογή.

Όταν σου δίνονται δύο ευκαιρίες τα τελευταία πέντε λεπτά σε ένα κλειστό παιχνίδι, αν μη τι άλλο τη μια από τις δύο πρέπει να την εκμεταλλευτείς.

Εμείς και πάλι δεν την εκμεταλλευτήκαμε και τελείωσε το παιχνίδι έτσι. Στην άμυνα δεχθήκαμε 9 γκολ, ίσως μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει 1-2 αλλά δεν είναι πολλά.

Στην επίθεση είχαμε ευκαιρίες να έχουμε 1-2 γκολ επιπλέον, αλλά σε αυτό το τουρνουά δείχνουμε ότι επιθετικά δεν είμαστε πάρα πολύ καλοί και σε δημιουργία, αλλά και σε εκτέλεση.

Η προσπάθεια των παιδιών ήταν καλή, παλέψανε για τη νίκη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε, ότι αδιαφορήσαμε γι αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να το κερδίσουμε σε αυτό το κρίσιμο σημείο, όμως σπαταλήσαμε δύο παραπάνω που δεν έχεις σε τέτοιο επίπεδο την πολυτέλεια να το κάνεις. Το παιχνίδι κρίθηκε σε δυο τρεις λεπτομέρειες στο τέλος.

Μας στεναχωρεί γιατί διαφορετικά να παίζεις για το 5-6 διαφορετικά για το 7-8, αλλά αυτά πρέπει να γίνουν μαθήματα για τη συνέχεια. Στις κρίσιμες στιγμές να είμαστε πιο ψύχραιμοι και πιο αποφασιστικοί».

Διαβάστε επίσης