Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα ημιτελικά της Ευρώπης η Ελλάδα!

Στα ημιτελικά της Ευρώπης η Ελλάδα!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 01:56

Η... παράδοση συνεχίζεται πανηγυρικά. Τα παιδιά της Ελλάδας παραμένουν στην ελίτ της Ευρώπης και του κόσμου!

Η εθνική μας ομάδα πόλο Εφήβων προκρίθηκε πανάξια στις τέσσερις καλύτερες τους Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τιφλίδας! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 5-3 τη Σερβία και θα επιδιώξει, πλέον, να κατακτήσει ένα μετάλλιο, όπως είχε κάνει πέρυσι η αντίστοιχη ομάδα στο Παγκόσμιο.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για σχεδόν τρία οκτάλεπτα χωρίς έναν από τους καλύτερους της παίκτες, τον Αριστείδη Χαλυβόπουλο του Ολυμπιακού, που δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο και στο μάτι εκτός φάσης, η αρμάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ήταν... αχτύπητη, κάνοντας κατάθεση ψυχής και πάθους!

Να σημειωθεί, ότι ο Χαλυβόπουλος πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ράμματα στον επιπεφυκότα του ματιού. Δύσκολα θα μπορέσει να ξαναπαίξει, σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού...

Στον ημιτελικό, που θα γίνει το Σάββατο (17/8, 19:30), η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 1-1, 0-1

Σερβία: Ντουρούτοβιτς, Βάσιτς, Βούκαζιτς, Πλιέβανσιτς, Γκακ, Βάσοβιτς, Μπούτσαν, Μιλόγεβιτς 1, Μαρτίνοβιτς 2, Τσβέτκοβιτς, Γιάνγιτς, Μπιοτσάνιν, Ιβάνοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κεχαλάρης 1, Γκίλλας 1, Μόκκας, Ζουρίδης, Τσαταλιός 1, Σγουρίδης 1, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.

Διαβάστε επίσης

Στην 4η θέση η Εθνική Εφήβων...

Στην 4η θέση η Εθνική Εφήβων...

Οι πιτσιρικάδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν τα κατάφεραν στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 10-4 από την Ουγγαρία.

Η Φιλιώ στη Θύρα 7 Πάρου! (pic)

Η Φιλιώ στη Θύρα 7 Πάρου! (pic)

Η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο νησί του Αιγίου και δεν θα μπορούσε να μην περάσει από τον σύνδεσμο των Πειραιωτών!

«Ηγέτης ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα!»

«Ηγέτης ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα!»

Με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια, μίλησε σε κροατικό Μέσο ο Πάουλο Ομπράντοβιτς...

«Δύο στα δύο» στο Ευρωπαϊκό η Ελλάδα!

«Δύο στα δύο» στο Ευρωπαϊκό η Ελλάδα!

Η εθνική μας ομάδα πόλο Εφήβων συνέτριψε με μεγάλη άνεση την Ρουμανία και, συγκεκριμένα, με 11-1, για τη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…