Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην 4η θέση η Εθνική Εφήβων...

Στην 4η θέση η Εθνική Εφήβων...
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 01:56

Δεν τα κατάφερε στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης η Εθνική Εφήβων.

Οι πιτσιρικάδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχασαν στον μικρό τελικό με 10-4 από την Ουγγαρία και έτσι κατέκτησε την 4η θέση της διοργάνωσης.

Μία θέση άκρως τιμητική, αν και οι Έλληνες Έφηβοι ήλπιζαν στο κάτι παραπάνω στη διοργάνωση, στην οποία εντυπωσίασαν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τον μικρό τελικό έλειψε ο αρχηγός της ομάδας, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, μία απουσία που όπως φάνηκε επηρέασε και τους υπόλοιπους.

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 3-1, 1-1.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκιάπιας, Κέβι, Σεγκάλμι 3, Βίσμεγκ, Γκάμπορ, Πέτο 3, Λάντος 1, Βίγκβαρι 1, Νίρι 1, Βάρκονι 1, Σάμπο, Μόλναρ & Χορόμπο.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ., Κεχαλάρης, Γκίλλας, Μόκκας 1, Ζουρίδης, Τσαταλιός, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης & Κουτρουλάκης.

Διαβάστε επίσης

Η Φιλιώ στη Θύρα 7 Πάρου! (pic)

Η Φιλιώ στη Θύρα 7 Πάρου! (pic)

Η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο νησί του Αιγίου και δεν θα μπορούσε να μην περάσει από τον σύνδεσμο των Πειραιωτών!

Στα ημιτελικά της Ευρώπης η Ελλάδα!

Στα ημιτελικά της Ευρώπης η Ελλάδα!

Η εθνική μας ομάδα πόλο Εφήβων προκρίθηκε πανάξια στις τέσσερις καλύτερες τους Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τιφλίδας, κερδίζοντας με 5-3 τη Σερβία...

«Ηγέτης ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα!»

«Ηγέτης ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα!»

Με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια, μίλησε σε κροατικό Μέσο ο Πάουλο Ομπράντοβιτς...