Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Φιλιώ στη Θύρα 7 Πάρου! (pic)

Η Φιλιώ στη Θύρα 7 Πάρου! (pic)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 00:47

Στο νησί της Πάρου βρέθηκε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η πρώην αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού η οποία το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, βρέθηκε στο νησί του Αιγίου και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί με τους φιλάθλους του Θρύλου που διαμένουν στο νησί.

Εκείνοι με τη σειρά τους με μια ανάρτησή της στα social media τις εύχονται καλή συνέχεια στην καινούργια της αρχή και τονίζουν ότι θα είναι για πάντα η Φιλιώ μας.

«13 χρόνια τίμησε και με το παραπάνω το σκουφάκι που φορούσε! Ήρθε στην ομάδα μας κοπελίτσα, και με το περίσσιο πάθος της, με την αξία της αλλα και την αγάπη της για τον σύλλογο έγινε για χρόνια η αρχηγός του γυναικείου μας πόλο. Στα χρόνια της, το τμήμα πόλο, σημείωσε τις μεγαλύτερες του επιτυχίες. Πλέον, είναι μια Πειραιωτισσα από τα Χανιά, μια κοπέλα που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μορφές του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καινούργια της αρχή, να είναι γερή και επιτυχημένη με ότι και να ασχοληθεί στη ζωή της!

ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΦΙΛΙΩ ΜΑΣ ⚪????⚪????

Υ. Γ. Ο ερασιτέχνης είναι η καρδιά του συλλόγου! Οι κοπέλες μας και οι άντρες μας, μας δίνουν κάθε χρόνο δεκάδες χαρές! Δεν παρακαλάμε κανέναν. Όποιος το νοιώθει, στηρίζει με αγορά διαρκείας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης

Στην 4η θέση η Εθνική Εφήβων...

Στην 4η θέση η Εθνική Εφήβων...

Οι πιτσιρικάδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν τα κατάφεραν στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 10-4 από την Ουγγαρία.

Στα ημιτελικά της Ευρώπης η Ελλάδα!

Στα ημιτελικά της Ευρώπης η Ελλάδα!

Η εθνική μας ομάδα πόλο Εφήβων προκρίθηκε πανάξια στις τέσσερις καλύτερες τους Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τιφλίδας, κερδίζοντας με 5-3 τη Σερβία...