Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, τιμή μου που ήμουν μέλος του» (pic)

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, τιμή μου που ήμουν μέλος του» (pic)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 08:58

Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του είναι έτοιμος να ανοίξει σε λίγο καιρό ο Γιάννης Φουντούλης! Ο Χιώτης «μπομπέρ» αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της Φερντσβάρος και, έτσι, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας...

Ο Φουντούλης, λοιπόν, με μήνυμά του στα social media, θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό για όλες τις αναμνήσεις που έχει, τονίζοντας παράλληλα όταν ήταν τιμή να είναι μέλος του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας όπως επίσης και τους συμπαίκτες του!

«Αυτό είναι το ωραίο με τις αναμνήσεις... Ότι κανένας δε μπορεί να σου τις πάρει! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο του οποίου είχα την τιμή να είμαι μέλος, στον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας αλλά κυρίως στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου για αυτά που καταφέραμε, αλλά και γιατί έκαναν όλες αυτές τις στιγμές, απλά ξεχωριστές!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ποστάρισμά του:

Διαβάστε επίσης

Η Φιλιώ στη Θύρα 7 Πάρου! (pic)

Η Φιλιώ στη Θύρα 7 Πάρου! (pic)

Η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο νησί του Αιγίου και δεν θα μπορούσε να μην περάσει από τον σύνδεσμο των Πειραιωτών!

Στην 4η θέση η Εθνική Εφήβων...

Στην 4η θέση η Εθνική Εφήβων...

Οι πιτσιρικάδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν τα κατάφεραν στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 10-4 από την Ουγγαρία.