Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους φέτος»

«Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους φέτος»
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 23:31

Στους υψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός και τη φετινή χρονιά αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου στις δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση του τμήματος ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τόνισε ότι για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά:

«Είναι μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη για εμάς, λόγω των Ολυμπιακών αγώνων, θα υπάρξουν πολλές διακοπές με την εθνική ομάδα, γύρω στους τρεις μήνες συνολικά. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για εμάς γιατί θα κάνουμε τις μισές προπονήσεις από ότι κάνουμε κάθε χρόνο και αυτό είναι δύσκολο για μια ομάδα για να βρει ρυθμό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα είναι το κολυμβητήριο. Όπως βλέπετε και πάλι είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε αριστερά και δεξιά, δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξει το Παπαστράτειο… Όλα αυτά μαζί κάνουν αυτή τη χρονιά να είναι πιο δύσκολη από τις προηγούμενες, αλλά οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, θέλουμε σαν ομάδα να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους φέτος. Νομίζω έχουμε την δυναμική και το ρόστερ».

Διαβάστε επίσης

«Να πάρουμε και τα τρία Κύπελλα»

«Να πάρουμε και τα τρία Κύπελλα»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου στις δηλώσεις της ευχήθηκε να μην υπάρχουν τραυματισμοί τη φετινή χρονιά στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.