Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όταν είσαι Ολυμπιακός στόχος είναι όλα τα τρόπαια»

«Όταν είσαι Ολυμπιακός στόχος είναι όλα τα τρόπαια»
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 01:40

Ξεκάθαρη ως προς τους στόχους της φετινής χρονιάς για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η αρχηγός και φουνταριστή των πρωταθλητριών Ελλάδας ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι αρκετά επιτυχημένη, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν κίνητρα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη φετινή χρονιά:

«Καλή χρονιά να έχουμε και εμείς σαν τμήμα γυναικείας υδατοσφαίρισης και όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού μας. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι μια επιτυχημένη χρονιά για εμάς, όπως τολμώ να πω ότι ήταν και η περσινή. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το πρόσημο ήταν θετικό, γιατί κερδίσαμε το Πρωτάθλημα και η παρουσία μας στην Ευρώπη ήταν πάρα πολύ καλή.

Από την άλλη δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε δυο τρόπαια, το ένα μέσα από τα χέρια μας (το ευρωπαϊκό) και το κύπελλο θεωρώ ότι το άξιζε η δική μας ομάδα, ωστόσο ηττηθήκαμε από την Βουλιαγμένη. Άρα λοιπόν έχουμε κίνητρα και στόχους για την καινούρια χρονιά, να είμαστε ακόμα καλύτερες και να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους. Φυσικά όταν μιλάμε για Ολυμπιακό και όταν είσαι Ολυμπιακός, στόχος είναι όλα τα τρόπαια και αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς φέτος».

Διαβάστε επίσης

«Να πάρουμε και τα τρία Κύπελλα»

«Να πάρουμε και τα τρία Κύπελλα»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου στις δηλώσεις της ευχήθηκε να μην υπάρχουν τραυματισμοί τη φετινή χρονιά στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.